متاسفانه در بیشتر موارد افسردگی، برای فرد دارو تجویز میشود در صورتی که باید ترکیبی از رواندرمانی و دارودرمانی برای بهبود افسردگی استفاده شود. وی افزود: دو عامل در استفاده فرد افسرده از دارو موثر است که عبارت است از این که روان پزشک ترجیح میدهد برای بهبود سریعتر بیمار از دارودرمانی استفاده کند و مردم هم تصور میکنند استفاده از دارو برای درمان سریعتر افسردگی موثر است.
استفاده از دارو باید در مواقع ضروری مانند زمانی که فرد زمینه اقدام به خودکشی یا احتمال اقدام به آن را دارد، افسردگیهای پس از زایمان و در مواردی که افسردگی شخص منجر به مختل شدن زندگی وی شود؛ باشد. وی در خصوص عوارض مصرف دارو برای درمان افسردگی، بیان کرد: خواب زیاد، گیجی، ناتوانی جنسی و کاهش تمرکز میتواند از عوارض مصرف این داروها باشد.
افسردگی یک بیماری ثانویه است
زمانی که فرد در دو یا سه هفته در بیشتر ساعات روز خلق پایین داشته باشد از علاقهمندیهای خود لذت نمیبرد یا بیمیل میشود، خواب و خوراک آشفته دارد، سطح میل جنسی وی زیاد یا کم است و گوشهگیر میشود دچار افسردگی شده است. وی اظهار کرد: افسردگی میتواند به دنبال کمکاری تیروئید و مسائل جسمی قبل از عادت ماهیانه در زنان رخ دهد پس دراین شرایط افسردگی جنبهای از بیماری اصلی و در واقع ثانویه است.
شخیص افسردگی باید توسط یک روانشناس بالینی صورت گیرد و برای درمان فرد متناسب با درجه افسردگی وی از دارودرمانی، رواندرمانی و مداخله خانوادگی استفاده شود. گلی اذعان کرد: در بیشتر کشورهای پیشرفته دنیا رویکرد درمان افسردگی به سمت رواندرمانی است و باید در کشور ما نیز رویکرد رواندرمانی غالب شود.
اضطراب و نگرانیهایتان را به حساب افسردگی نگذارید
متاسفانه مردم تصور اشتباهی از افسردگی دارند و اضطراب، ترس و نگرانی خود را به حساب افسردگی گذاشته و از علائم اصلی بیماری غافل میشوند. گلی اظهار کرد: توصیه میشود که افراد قبل از مراجعه به روانشناس، به زندگی خود دقت کنند زیرا خواب ناکافی، تغذیه نامناسب و خستگی و فرسودگی شغلی نیز سبب افسردگی میشود که در این صورت فرد با رعایت این مسائل به حالت عادی باز میگردد.
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0